Chemický rozbor vody.
Chemický rozbor vody.
Water Solutions Slovakia

Pomáhame vylepšovať kvalitu vašej vody.

Spokojní klienti.
5.0

Vaša voda je naša starosť

Pomohli sme sme vylepšiť kvalitu vody už viac ako spokojným 5000 klientom.

Voda je naše bohatstvo

 

Slovensko je po Rakúsku druhou krajinou na svete s najväčšou zásobou pitnej vody. Práve vďaka tomu využíva čoraz viacej ľudí možnosť realizovania stavieb s vlastným zdrojom vody – studňou. Vplyvom modernizácie poľnohospodárského priemyslu je však v dnešnej dobe množstvo podzemných vôd znečistených.

Pitie vody z takýchto zdrojov vody môže byť vo veľa prípadoch zdraviu škodlivé pokiaľ sa vo vode nachádzajú prvky ako dusičnany, rôzne druhy baktrérii alebo zvýšené množstva železa, mangánu, ale aj sirovodíku.

Voda na Slovensku
Vodná nádrž - Liptovská Mara
Michal Simoncik
Michal Šimončík - Konateľ spoločnosti

Prečo je úprava dôležitá


Práve v prípadoch keď majú ľudia znečistený zdroj vody sa snažíme byť nápomocný. Pomocou rozboru vody vieme zistiť presne množstvo nevyhovujúcich ukazovateľov vo vode. Vďaka našim skúseným špecialistom následne konzultujeme výsledky klientom a navrhneme potrebné technológie na úpravu vody, vďaka ktorým z vody odstránime nežiadúce ukazovatele a klienti tak môžu vodu zo svojho zdroja používať aj na pitné účely bez obáv negatívneho vplyvu znečistenej vody na ich zdravie.

Voda je najdôležitejšia zložka nášho tela – po kvalitatívnej i kvantitatívnej stránke. Je hlavnou súčasťou vnútorného prostredia organizmu. Preto je nevyhnutné pre zdravie človeka mať k dispozícii zdraviu nezávadný zdroj vody.

Naše služby, ktoré vám poskytujeme

Akreditované rozbory vody

Úprava vody pre domácnosti

Priemyselná úprava vody

Servis zariadení na úpravu vody

8 Dôvodov prečo spolupracovať s nami

Skúsenosti

Na Slovenskom trhu pôsobíme už viac ako 5 rokov, naši špecialisti sa venuju technológiam viac ako 10 rokov a náš dodávateľ technológii na úpravu vody sa venuje problematiku už 40 rokov. Vďaka odbornosti ľudí, ktorí stoja za našou spoločnosťou sme obslúžili už viac ako 5000 spokojných klientov.

Garancia spokojnosti

Za naše návrhy technológii na úpravu sa vieme postaviť. V prípade, že vám nebude technológia fungovať tak ako sme vám deklarovali v návrhu a cenovej ponuke, technológiu vám odinštalujeme a peniaze v plnej výške vrátime.

Dokladujeme funkčnosť

Návrhom a inštaláciou technológie naša práca nekončí. Po každej inštalácii robíme klientom tzv. kontrolný rozbor vody, ktorý vyhodnocuje upravované ukazovatele. Vy tak máte jasný dôkaz, že technológia odstránila z vody všetky nežiadúce ukazovatele.

Nadštandardné záruky

Sme si istý kvalitou a spoľahlivosťou našich technológii. Preto na všetky naše technológie poskytujeme nadštandardné 5 až 10 ročné záruky.

Kvalita technológii

Spolupracujeme výhradne s európskymi dodávateľmi, ktorí na jednotlivé komponenty kladú najvyššie požiadavky. Vyvíjame a dodávame najspoľahlivejšie riešenia v oblasti úpravy vody. Sme pripravení nájsť to najlepšie pre vás.

Akreditované rozbory

Spolupracujeme s externým akreditovaným laboratóriom Eurofins vďaka čomu sú všetky naše rozbory plne akreditované a vy ich tak môžete používať na rôzne úradne účely.

Celé Slovensko

Všetky naše služby poskytujeme v rámci celého územia Slovenskej republiky.

Servisná linka

Vieme, že voda je nevyspytateľná a tak v prípade akejkoľvek poruchy majú naši klienti k dispozícii nonstop servisnú linku kde sa môžu kedykoľvek obrátiť.

Čo vám vieme odstrániť z vody

Vodný kameň

Dusičnany a dusitany

Železo a mangán

Baktérie a vírusy

Zápach

Chlór

Ťažké kovy

Amónne ióny

Čo ponúkame

Klientom ponúkame komplexnú službu od prvotnej konzultácie cez rozbor vody, jeho odber, následné vyhodnotenie a návrh vhodnej technológie na úpravu vody. V prípade, že sa s klientom dohodneme na spolupráci technológiu vyrobíme na mieru presne podľa potrieb a požiadaviek klienta. V poslednom kroku prídeme s našim tímom technológiu na úpravu vody namontovať a spustiť.

Funkčnosť technológie kontrolujeme cez tvz. kontrolný rozbor vody kde preukážeme, že technológia odstránila z vody nežiadúce ukazovatele. Ako posledný krok určíme pravidelný servisný interval kedy ku klientom prídeme technológiu servisovať aby sme vedeli garantovať jej bezproblémový chod.

Klienti si tak môžu vychutnávať pitnú vodu bez akýchkoľvek starostí.

Reverzná osmóza

Zistite kvalitu vašej vody ešte dnes.

Kontaktujte nás a my vám za vás zabezpečíme všetky potrebné úkony od odberu vzorky vody, cez doručenie do laboratória až po vyhodnotenie jednotlivých ukazovateľov, konzultáciu a v prípade potreby vám navrhneme potrebnú technológiu na odstránenie nevyhovujúcich ukazovateľov.

Už dlhšie sme mali problém s vodou, ktorý sme sa rozhodli riešiť s firmou Water Solutions nakoľko bola najbližšie ku nám. Po nainštalovaní technológie sa odstránili všetky problémy s vodou. Určite oceňujeme rýchlosť a flexibilitu.
Peter M.
Brezno
5.0

Hodnotenie zákazníka

Spoločnosť sme oslovili na základe rozboru vody za najvýhodnejšiu cenu. Avšak po výsledkoch sme zistili, že voda je nevyhovujúca. Následne nám p.Šimončík ukázal možnosti úpravy vody, ktoré sme odsúhlasili a voda je po kontrolných rozboroch vhodná aj na pitie. Určite najviac oceňujeme solídny prístup spoločnosti a technológiu, ktorá funguje ako má.
Barbora Z.
Bratislava
5.0

Hodnotenie zákazníka

Chcem sa podeliť o veľmi príjemný zážitok z včerajšej prezentácie Vášho obchodného zástupcu pána Barteka Tak profesionálny a zároveň ľudský prístup som ešte nezažil. Dokonalé odprezentovanie výrobku spolu s ozaj ústretovým správaním ma presvedčili, že aj v tejto dobe existujú firmy a ľudia, ktorým záleží viac na spokojnosti zákazníkov ako na krátkodobom profite. Ďakujem Vám za to.
Filip A.
Čierna Lehota
5.0

Hodnotenie zákazníka

Pred nejakým časom sme sa rozhodli, že si dáme urobiť rozbor vody. Oslovili sme cca. 10 firiem a najviac nás zaujala ponuka firmy Water Solutions. Páčila sa nám rýchlosť od samotného odberu až po realizáciu. Oslovil nás tak isto aj poskytnutý servis. Sme presvedčení, že sme si vybrali správne a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
Marek T.
Kežmarok
5.0

Hodnotenie zákazníka

Dobrý deň prajem, chcem sa Vám poďakovať za starostlivosť pri vyberaní vhodnej technológie na odstránenie dusičnanov z našej studne, pozitívnu energiu a lásku, ktorú do svojej práce vkladáte. Práve tieto veci sú nenahraditeľné. Držte saa prajem všetko dobré. Asi jediným mínusom je vyššia vstupná investícia, ale na druhej strane boli sme ochotný si za dobre odvedenú prácu priplatiť.
Tereza D.
Detva
5.0

Hodnotenie zákazníka

Spoločnosť Water Solutions Slovakia môžem ďalej len odporučiť. Vysoko profesionálne zhodnotenie mojej vody s vysvetlením problému a navrhnutie fungujúcej technológie.
Peter A.
Bratislava
5.0

Hodnotenie zákazníka