Všetky služby

Priemyselné filtre na vodu





Dado Bartek
Drahomír Bartek
Obchodný riaditeľ

Máte záujem o kompletný rozbor vody? Kontaktujte nás.

Mám záujem Bezplatná konzultácia

Benefity, ktoré môžete využívať iba u nás

Garancia spokojnosti
NON-STOP Info-linka
Najvýhodnejší rozbor
10 ročná záruka

Priemyselné vodné filtre

Sú špecializované filtračné systémy určené na odstraňovanie nečistôt z veľkých objemov vody v priemyselných zariadeniach. Používajú sa v mnohých priemyselných odvetviach vrátane výroby, energetiky, ťažby a ťažby ropy a plynu.

Typy priemyselných vodných filtrov

Pieskové filtre: Tieto filtre používajú na odstránenie suspendovaných pevných látok a častíc z vody pieskové lôžko.

Kartušové filtre: Tieto filtre používajú na odstránenie nečistôt kazetu s poréznym materiálom, ako je napríklad aktívne uhlie.

Membránové filtre: Tieto filtre používajú na odstránenie nečistôt membránu, napríklad membránu na reverznú osmózu alebo mikrofiltráciu.

Priemyselné vodné filtre sa môžu používať na rôzne účely, ako napr:

  • Predbežná úprava vody pred jej použitím vo výrobných procesoch.
  • Odstraňovanie nečistôt z vody používanej v kotloch a chladiacich vežiach na zlepšenie účinnosti a zníženie údržby.
  • Odstraňovanie nečistôt z procesnej vody na zabezpečenie kvality výrobkov v potravinárskom a nápojovom priemysle.
  • Odstraňovanie nečistôt z odpadových vôd s cieľom splniť predpisy o vypúšťaní v ťažobnom a ropnom a plynárenskom priemysle.

Celkovo filtre na priemyselnú vodu pomáhajú zabezpečiť, aby voda používaná v priemyselných procesoch bola čo najkvalitnejšia, čo môže pomôcť zlepšiť účinnosť, znížiť náklady a chrániť životné prostredie.

Výhody inštalácie priemyselných filtrov

Priemyselné vodné filtre ponúkajú množstvo výhod vrátane:

Zlepšenie kvality vody: Filtre na priemyselnú vodu odstraňujú z vody nečistoty, ktoré môžu zahŕňať suspendované látky, častice, baktérie a iné kontaminanty. To pomáha zlepšiť celkovú kvalitu vody a zabezpečuje jej bezpečné používanie v priemyselných procesoch.

Zvýšenie účinnosti: Priemyselné vodné filtre pomáhajú chrániť zariadenia a zvyšovať účinnosť tým, že odstraňujú nečistoty, ktoré môžu spôsobiť poškodenie alebo upchatie zariadení. To môže viesť aj k zníženiu nákladov na údržbu.

Súlad s predpismi: Niektoré priemyselné odvetvia podliehajú predpisom týkajúcim sa vypúšťania vody a na odstránenie nečistôt a zabezpečenie súladu s týmito predpismi sa môžu použiť priemyselné vodné filtre.

Zníženie nákladov: Zlepšením kvality vody, zvýšením účinnosti a znížením potreby údržby môžu priemyselné vodné filtre pomôcť znížiť náklady spojené s používaním vody.

Ochrana životného prostredia: Filtre na priemyselnú vodu pomáhajú chrániť životné prostredie tým, že odstraňujú nečistoty z vody pred jej vypustením. To môže pomôcť znížiť vplyv priemyselných procesov na životné prostredie.

Celkovo môže používanie priemyselných vodných filtrov pomôcť zlepšiť kvalitu a bezpečnosť vody používanej v priemyselných procesoch, ochrániť zariadenia, znížiť náklady a podporiť ochranu životného prostredia.

Už dlhšie sme mali problém s vodou, ktorý sme sa rozhodli riešiť s firmou Water Solutions nakoľko bola najbližšie ku nám. Po nainštalovaní technológie sa odstránili všetky problémy s vodou. Určite oceňujeme rýchlosť a flexibilitu.
Peter M.
Brezno
5.0

Hodnotenie zákazníka

Spoločnosť sme oslovili na základe rozboru vody za najvýhodnejšiu cenu. Avšak po výsledkoch sme zistili, že voda je nevyhovujúca. Následne nám p.Šimončík ukázal možnosti úpravy vody, ktoré sme odsúhlasili a voda je po kontrolných rozboroch vhodná aj na pitie. Určite najviac oceňujeme solídny prístup spoločnosti a technológiu, ktorá funguje ako má.
Barbora Z.
Bratislava
5.0

Hodnotenie zákazníka

Chcem sa podeliť o veľmi príjemný zážitok z včerajšej prezentácie Vášho obchodného zástupcu pána Barteka Tak profesionálny a zároveň ľudský prístup som ešte nezažil. Dokonalé odprezentovanie výrobku spolu s ozaj ústretovým správaním ma presvedčili, že aj v tejto dobe existujú firmy a ľudia, ktorým záleží viac na spokojnosti zákazníkov ako na krátkodobom profite. Ďakujem Vám za to.
Filip A.
Čierna Lehota
5.0

Hodnotenie zákazníka

Pred nejakým časom sme sa rozhodli, že si dáme urobiť rozbor vody. Oslovili sme cca. 10 firiem a najviac nás zaujala ponuka firmy Water Solutions. Páčila sa nám rýchlosť od samotného odberu až po realizáciu. Oslovil nás tak isto aj poskytnutý servis. Sme presvedčení, že sme si vybrali správne a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.
Marek T.
Kežmarok
5.0

Hodnotenie zákazníka

Dobrý deň prajem, chcem sa Vám poďakovať za starostlivosť pri vyberaní vhodnej technológie na odstránenie dusičnanov z našej studne, pozitívnu energiu a lásku, ktorú do svojej práce vkladáte. Práve tieto veci sú nenahraditeľné. Držte saa prajem všetko dobré. Asi jediným mínusom je vyššia vstupná investícia, ale na druhej strane boli sme ochotný si za dobre odvedenú prácu priplatiť.
Tereza D.
Detva
5.0

Hodnotenie zákazníka

Spoločnosť Water Solutions Slovakia môžem ďalej len odporučiť. Vysoko profesionálne zhodnotenie mojej vody s vysvetlením problému a navrhnutie fungujúcej technológie.
Peter A.
Bratislava
5.0

Hodnotenie zákazníka