Ukazovateľ:

  1. Escherichia coli
  2. Koliformné baktérie
  3. Enterokoky (fekálne streptokoky)
  4. Kultivovateľné mikroorganizmy pri 22 °C
  5. Kultivovateľné mikroorganizmy pri 36 °C
  6. Bezfarebné bičíkovce
  7. Živé organizmy (okrem bezfarebných bičíkovcov)
  8. Vláknité baktérie (okrem železitých a mangánových baktérií)
  9. Železité a mangánové baktérie
  10. Mikromycéty
  11. Mŕtve organizmy
  12. Abiosestón
  13. Absorbancia (254 nm, 1 cm)
  14. Amónne ióny
  15. Farba
  16. Dusičnany
  17. Dusitany
  18. Voľný chlór – určuje sa pri odberoch z mestských vodovodov
  19. Chemická spotreba kyslíka manganistanom
  20. Chuť
  21. Vodivosť
  22. Mangán
  23. Pach
  24. Reakcia vody
  25. Zákal
  26. Železo
  27. Teplota
  28. Tvrdosť vody
  29. Vápnik
  30. Horčík